You are here: Home » Dejavnost podjetja

Dejavnost podjetja

ZGODBA O  PODJETJU KRESLIN CONSULTING

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1995 z namenom in željo, da s praktičnimi nasveti pomagamo turističnim kmetijam, turističnim podjetjem in podjetnikom, kot tudi  lokalnim, regionalnim in državnim institucijam pri razvoju turističnega gospodarstva “mlade države na sončni strani Alp”. Soočeni s strahom turistov pred “vojno v ex-Jugoslaviji” in ne(pre)poznavanjem Slovenije kot turistične destinacije, smo “orali ledino” promocije in prodaje turističnih produktov slovenskih zdravilišč na avstrijskem, nemškem in italijanskem trgu. Temu se je pridružil še nov izziv: priključevanje Slovenije Evropski uniji in možnost pridobivanja evropskih sredstev za hitrejši razvoj “čezmejnih turističnih produktov” v okviru programa PHARE. Vključili smo se v konzorcij in v letih 1998/99 uspešno “tlakovali” pot razvoja trilateralne regije: Slovenija-Avstrija-Madžarska  (Program TRI-D) kot nacionalni koordinator.

Rdeča nit naše “zgodbe” je, da se že 20 let “učimo” managementa razvoja in trženja v turizmu v pogojih, ki jih šolski učbeniki, profesorji na fakultetah,… ne opisujejo; potisnjeni v deročo vodo smo se morali soočiti s problemi … in “splavati”. Danes, v času svetovne gospodarske krize in “borbe za preživetje”, lahko s praktičnimi nasveti pomagamo drugim in jim pomagamo, da od “plavanja v turizmu” preidejo na “skupno turistično barko” in se naučijo uspešnega “krmarjenja” in timskega delovanja v slovenskem turizmu.

Podjetje odlikujejo izkušnje s pripravo, vodenjem in izvajanjem projektov razvoja in trženja tako turističnih produktov kot turističnih destinacij  s pomočjo nepovratnih sredstev evropskih skladov.

Da bi bili lahko še bolj nazorni in praktični, smo leta 2000 dodali še dejavnost turistične agencije, svetovanje pa razširili na področje  povezovanja (grozdenja) in internacionalizacije podjetij.

DANES DELUJEMO NA TREH PODROČJIH:

SVETOVALNEM, KJER  VAM POMAGAMO PRIPRAVITI UČINKOVIT NAČRT UPRAVLJANJA IN TRŽENJA VAŠE TURISTIČNE DEJAVNOSTI

IZOBRAŽEVALNEM, KJER VAS NAUČIMO, KAKO NAČRT UPRAVLJANJA IN TRŽENJA VAŠE DEJAVNOSTI UČINKOVITO IZVEDETE

ORGANIZACIJSKEM, KJER VAM POKAŽEMO, KAKO UČINKOVITO UPRAVLJA IN TRŽI  TURISTIČNE PRODUKTE IN DESTINACIJE VAŠA KONKURENCA.

SMO MAJHNA, SPECIALIZIRANA SVETOVALNO-RAZVOJNA TURISTIČNA AGENCIJA, KI JE VSO ZNANJE, VEŠČINE IN KOMPETENCE PRIDOBILA “TAM ZUNAJ”: NA TRGU, V REALNEM SEKTORJU.

ZATO LAHKO BOLJE RAZUMEMO ŽELJE IN POTREBE SLEHERNEGA POSAMEZNIKA! TUDI VAŠE!

ZA NAS JE TURIZEM “PANOGA PRIHODNOSTI”, POTOVANJA SO NAŠ NAČIN ŽIVLJENJA, RAZVOJ IN TRŽENJE TURISTIČNE PONUDBE POMURJA PA NAŠA “SPECIALIZACIJA”. IMATE  TUDI VI KAŠNE ZAMISLI, ŽELJE? KAJ PA VAŠE ” ŽIVLJENJSKE SANJE”? ZAUPAJTE JIH NAM! SKUPAJ JIM BOM DALI VSEBINO, KI JO BOSTE ŠE DOLGO “JEMALI V POSTELJO”

POKLIČITE NAS ŠE DANES!