You are here: Home » EKSKURZIJA Z NAMENOM » OJLA! GREMO NA VESELO KARAVANO NA MORJE

OJLA! GREMO NA VESELO KARAVANO NA MORJE

VESELA KARAVANA v organizaciji TURISTIČNE AGENCIJE OJLA

 

DATUM: 8. 4. – 9. 4. 2017

 

Z 29. VESELO KARAVANO NA MORJE

Kako čas beži. 28 let že »vandramo« skupaj: muzikantje, gospodične in gospodinje, gospodiči in raznorazni tiči, takšni, ki znamo kakšno okroglo razdreti, zapeti in se poveseliti, koga pohvaliti in presenetiti. Vi in mi.

Tokrat 8. apila (sobota), ko gremo na pot že 29-ič, bo sonce že zelo visoko in tistim, ki znamo osedlati jutro in prehiteti čas, se obeta en prav zanimiv vikend. Spet bomo skupaj, spet bo veselo in lepo, tokrat tudi svečano in pestro kot še nikoli, saj smo medse povabili prav eminentne goste. In počeli bomo prav tisto, kar vse premalo izkoriščamo. Do jutra, do onemoglosti, do solz, do… nove Vesele karavane.

Naša Karavana se v Novem gradu v Istri večkrat vrača in tokrat bomo svoj košček sreče za kratek čas delili v hotelu Amines Laguna.

Mirči bik banda bo z glasbo popestril plesno dogajanje, kot glasbeni gost pa se bo priključil korošec Damjan Zih. Njegova skladba Toni ima pa lepo kapo je najbolj poslušana skladba na Slovenskih radijskih postajah.

Pa – saj smo sami mladi – štejemo šele 28 rosnih let…

Lepo povabljeni vsi: po letih in srcu, lahko še mlajši…

 

 

PROGRAM:

Sobota, 8. aprila 2017

OPROSTITE – SMO SE ŽE SPOZNALI

Odhodi avtobusov iz različnih krajev Slovenije v jutranjih urah. Pozdrav spremljevalcev in izbor dobrot naših sopotnikov. Malce bomo zavili s poti in si privoščili postanek za ogled in malico, kjer bo tudi prva priložnost za naše muzikante, ki znajo razdreti tudi kakšno okroglo. Na avtobusu sledi lov na srečo in že bomo v izbranem obmorskem kraju . Sledi popoldanski razvedrilni sprehod in priprave na večerno prireditev. Bogat samopostrežni izbor hrane ob večerji nas bo pospremil v praznično vzdušje posebne dvorane, kjer bodo fanfare naznanile dvodnevno zabavno druženje. Letošnja rdeča nit pa bo v znamenju spomladanske zelene barve in pesmice Toni ma pa lepo kapo, kar pomeni, da bomo v pesnem vložku pokazali svojo najbolj zabavno, priljubljeno, zanimivo, oh in sploh…kapo. In v glavo in noge nam bodo temperamentni muzikantje pognali »hudičevo« dobro muzko. Naša ekipa bo dodala še kakšno presenečenje in zabava bo prava..

 

Nedelja, 9. aprila 2017

ROM POM POM – ŠE NE GREMO DOMOV

Zjutraj zajemamo sapo, utrjujemo svoj položaj na bogatem zajtrku, in tistim, ki jim bo volja in želja, bomo omogočili fakultativni izlet (doplačilo), drugi bomo prisluhnili harmoniki ali prijateljem, ko pa se spet dobimo pa sledi izbor »pletenke« naših sopotnikov, pa še veselokaravanovski skok v morje, poročilo policaja Jožeta. Pa še z kosilom vas postrežemo in Rom pom pom…

Možna je sprememba programa v primeru premajhnega št. prijav (vsaj 200 na odhod) ali vremenskih nevšečnosti ali drugih pojavov, na katere ne moremo vplivati.

 

28 LET je 29 Veselih karavan – DOBRO JE VEDETI

Če bi radi koga presenetili na sami prireditvi, nam to zaupajte ob prijavi. Če bo v naših močeh in v okviru programskih možnostih, se bomo ob vašem sodelovanju potrudili, da bo presenečenje res veliko…

Naši sopotniki – karavanovci so poznani, da radi presenetijo s kakšno domačo dobroto, ki nam gre vsem v slast, predvsem prvi dan na avtobusu. Naj bo tudi tokrat tako, ne preveč, ravno toliko, da poizkusimo in damo priložnost tudi drugim. Da smo »pametni« ljudje, predvsem kar se tiče zmernega uživanja alkohola in razdajanja veselih emocij, je pa tako bilo vedno jasno. Zato pa smo tako dolgo skupaj.

Veseli bomo, če bomo letos v našo družino sprejeli še kaj novih obrazov. Povabite jih tudi vi in nam vsem omogočite izvedbo programa, ki vam bo ostal v nepozabnem spominu. Vsak naš »stari« gost, ki bo pripeljal in ob sebi prijavil še vsaj dva nova potnika, bo prejel spominsko majico Vesele karavane.

 

CENA: 129 € do 28. 2. 2017

Vključeno v ceno:

  • avtobusni prevoz,
  • oglede po programu,
  • malica na poti,
  • namestitev v hotelu , samopostrežni zajtrk, večerja,
  • kosilo 2. dan,
  • spremstvo animatorjev, muzikantov in humoristov,
  • lepe želje in drobne pozornosti.

Doplačila: za 1/1 sobo –20 €, prijavnina 15€ na prijavnico

 

Odhodi:

  • Maribor – Sl. Bistrica – Sl. Konjice – Celje

  • Žalec – Šempeter – Vransko – Trojane – Domžale

  • Litija- Ljubljana- Vrhnika

MURSKA SOBOTA  ob prijavi minimalno 15 potnikov! NE ODLAŠAJTE, POKLIČITE, PIŠITE: sonja@skc.si