You are here: Home » UŽIVAJMO PESTROST EVROPSKIH REGIJ » POČITNICE V HRVAŠKI ISTRI

POČITNICE V HRVAŠKI ISTRI

Si želite preživeti počitnice na morju, dovolj blizu, a ne na “slovenski strani” Istre? Ste raje v hotelu kot v kampu ali apartmajih. Agencija Ojla vas vabi v hotel Riviera v kraju Dramalj, 3 km oddaljen od Crikvenice.

Lega: Hotel Riviera Dramalj se nahaja neposredno ob morju v Dramlju tik pred Crikvenico. Ima svojo plažo, veliko teraso, kjer lahko uživate ob pijači in prigrizkih ali ob katerikoli drugi specialiteti iz restavracije. Od Crikvenice je povezan z obmorskim sprehajališčem in je obkrožen z bujnim mediteranskim rastjem. V bližini številni lokali, kjer se veliko dogaja in je zelo živahno.
Sobe: Sobe so v glavni zgradbi in v depandansah neposredno ob hotelu.
Komfort: (naš fiksni zakup v paviljonih, 29.7.-19.8.) dvoposteljne sobe (1/2) sobe so bile delno obnovljene, imajo balkon in delni pogled na morje (morska stran), klimo, TV, internet, so majhne in nimajo možnosti dodatnega ležišča. Sobe, v katerih je možnost dodatnega ležišča (1/2+1), imajo francoske balkone in nimajo klime.
Standard: osnovno in preprosto opremljene neobnovljene sobe.
Prehrana: samopostrežni zajtrk in večerja
Plaža: betonirana plaža pred hotelom. Le nekaj metrov stran tudi plaža primerna za otroke(mivka,drobno kamenje), v bližini pa tudi zelo lepo urejena (bela) plaža z zelo drobnim sejanim kamenjem.Mogoč je najem ležalnikom in senčnikov (doplačilo). V bližini je mini golf, badminton, vodni športi (smučanje na vodi, aquafan, najem pedolina), odbojka na pesku…
Hotelska ponudba: v centralni zgradbi: TV salon, caffe bar s teraso, restavracija, pizzeria. Brezplačno parkirišče se nahaja za hotelom.
Šport: 150 m od hotela so teniška igrišča, mini golf, badmington, vodni športi, odbojka na pesku.
Domače živali: niso dovoljene

 

Cena od 31 EUR/osebi na dan

Več na: https://ojla.si/pocitnice/hrvaska/kvarner/dramalj/hotel-riviera/