You are here: Home » EKSKURZIJA Z NAMENOM » SEJMA LOV IN NATURO GORNJA RADGONA

SEJMA LOV IN NATURO GORNJA RADGONA

GORNJA RADGONA, 17.-19.4.2015

Lov-glava-slo

NA LOV ZA DOBRIM POSLOM!

Mednarodni sejem lovstva in ribištva LOV bo letos zabeležil 9. rojstni dan. V teh letih  se je razvil v pravi  praznik tri-dnevnega druženja ljubiteljev narave  v čezmejni  regiji Slovenije, Avstrije, Hrvaške in Madžarske. Gostitelj “praznovanja”, Pomurski sejem v Gornji Radgoni, poskrbi za številna predavanja, namenjena razreševanju “problematike” upravljanja in uporabljanja gozdnih in vodnih lovnih revirjev, razstavljavci poskrbijo za  živahno promocijo in  prodaj najnovejših dosežkov razvoja opreme, oblačil , ipd., dogajanje pa popestrijo številni tekmovalni in zabavni dogodki ter sproščeno druženje prijateljev narave.

Sejem LOV pa odlično dopolnjuje še sejem NATURO, ki je tematsko namenjen najširši možni paleti  aktivnosti in oddiha v naravi; ob lovu in ribolovu še pohodništvo, kolesarjenje, jahanje, wellness,… Pa kaj bi naštevali. Pridite  na obisk!

PRIDRUŽITE SE NAM IN UŽIVAJTE V PRISTNI GOSTOLJUBNOSTI IN NAŠI  ISKRENI ŽELJI, DA TUDI VI “ULOVITE” PRIJETNO S KORISTNIM!

Ogled sejma bomo dopolnili s pristnimi doživetji posebnosti pokrajine in ljudi ob Muri!

Za osnovnošolske skupine obiskovalcev sejma NATURO smo pripravili posebne programe. Izbirate lahko med naslednjimi možnostmi:

1. Z Apolonijo spoznavamo mesto penin in zgode gradov

2. S Plavčkom odkrivamo skrivnosti Murinih rokavov

3. S konjem Tinkom uživamo v kulturni dediščini Prlekije

4. Z Ovtarjem doživljamo sladkosti Slovenskih goric

5. Z “Džaboko prek Müre”  in na Goričko!

6. Z Rožmarinko uživamo blagodejnost in dobrote narava

 

Informacije in rezervacije: sonja@skc.si

naturo-glava-slo